Zabpelyhes Müzli Chia Maggal
Egy igazán tápanyag dús tízórai tipp!
Hozzávalók:
250 ml mandula tej (ízlés szerint lehet más is, zabtej, kókusztej, szójatej stb.)
4 evőkanál chia mag
Körülbelül 50 g zabpehely
Juharszirup (vagy más édesítőszer; datolya szirup, szilva szirup, méz stb.)
Fahéj vagy kakaó
Ribizli (vagy más gyümölcs)
Elkészítés:
A chia magot a tejjel összekeverjük egy tálkába majd, hagyjuk 2 órán át duzzadni. Ezután ízlés szerint ízesítjük a fahéjjal, és a juharsziruppal. Átlátszó üvegpoharakba tálaljuk. Egy réteg chia mag a tejjel, majd egy réteg zabpehely, majd újra a tejes chia mag, végül pedig a friss gyümölcs.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése